Cum de făcut treptat o inimă din gumă Loom Rainbow pe o uneltă mică

Țesutul din gumă este la vârf de popularitate. În această instruire pas cu pas, vă demonstrăm cum să țeseți o inimă de breloc cu ajutorul unei mini-mașini Monster Theil.

Dacă luați gumă mai groasă, figura va deveni mai voluminoasă.

După mai multe antrenamente, procesul de țesut durează doar 5-10 minute. Urmăriți cu atenție instrucțiunile și nu va trebui să irosiți timpul vizionând videoclipuri.

Aveți nevoie de:
1

Începem

Prima gumă o aruncați pe prima coloană a rândului de jos, o răsuciți și o învârtiți în jurul aceleiași coloane de două ori. Se primesc trei răsuciri a gumei.

Efectuați aceeași acțiune și în a treia coloană.

Luăm două benzi elastice, împreună le aruncăm pe a treia coloană a rândului inferior și pe partea laterală din dreapta. Următoarele două le aruncăm pe prima coloană a rândului inferior și pe coloana din mijloc a vârfului.

Începem

2

Îmbrăcăm și aruncăm guma

Următoarele două benzi elastice sunt aruncate pe prima coloană inferioră și pe prima coloană a rândului superior. Apoi, două pe ultima coloană inferioară și pe ultima superioară.

Cu cârligul apucăm pe primul stâlp o bandă elastică răsucită în trei rotații a stratului inferior răsucit și o aruncăm din coloană. Benzile elastice, care merg în cruce din prima coloană, se primesc ca și cum ar fi împletite. Repetați același lucru cu benzile elastice ale stratului inferior din coloana a treia.

Apucăm două benzi elastice a stratului superior cu coloana a treia a stratului inferior și le transferăm spre coloana din mijloc a rândului inferior (dacă le tragem, vedem că ele sunt aruncate peste a treia coloană superioară).

Îmbrăcăm și aruncăm guma

3

Lucram cu coloanele din rândul inferior și superior

Apucăm două gume de sus din prima coloană a rândului de jos și le aruncăm pe coloana laterală din stânga (dacă le trageți, puteți vedea că sunt aruncate peste prima coloană superioară).

Distribuim pentru noi:

  • Coloana laterală din stânga și trei de jos – sunt coloanele rândului de jos.
  • Partea laterală din dreapta și trei de sus – patru coloane a rândului de sus.

Luăm o gumă, o aruncăm pe a patra coloană inferioară a rândului inferior. Tragem prin mașina-uneltă spre stânga și o aruncăm peste prima coloană laterală a rândului de jos.

Lucram cu coloanele din rândul inferior și superior

4

Aruncăm guma orizontală

Două gume le aruncăm pe coloana inferioară din dreapta și le aruncăm una lângă alta lateral. Repetați același lucru cu partea laterală din stângă și cu punctul de sus.

Cu cârligul aruncăm guma orizontală din prima și a patra coloană a rândului de jos. Pentru a face acest lucru, trageți-l puțin în parte pentru a nu atrage și altele. Gumele, care sunt aruncate peste partea de sus, țineți-le cu degetul, ca să nu zboare.

Aruncăm guma orizontală

5

Aruncăm din partea dreaptă laterală

În mod similar, aruncați-o din a patra coloană a rândului de jos.

Aruncăm două gume din partea dreaptă laterală și din coloana din capăt de jos din dreapta.
Aruncăm din partea dreaptă laterală

6

Reducem suprafața împletirii la șase coloane

Aruncăm două gume din partea stângă laterală și prima coloană a rândului de sus.

Cu degetele coboarâm guma mai jos pe mașină.

Reducem zona de împletit de la opt coloane la șase. Luăm două gume din a doua coloană a rândului inferior, luăm și aruncăm pe partea cea mai apropiată, – a treia coloană a rândului inferior.
Reducem suprafața împletirii la șase coloane

7

Eliberăm coloanele laterale

Prindem cu cârligul două gume din partea laterală din stânga și aruncăm pe prima parte inferioră care este eliberată.

Luăm două din ultima coloană a rândului de sus și aruncați-o pe cea de la mijloc.

Eliberăm coloana laterală din dreapta și aruncăm guma pe extremitatea inferioară. Părțile laterale nu mai participă la țesut.
Eliberăm coloanele laterale

8

Aruncăm câte două gume

Luăm două gume și le aruncăm orizontal pe trei stâlpi inferiori.

Câte o pereche de gume sunt aruncte vertical pe toate coloanele. Mai întâi, două pe prima coloană superioară și pe prima de jos. Apoi, două pe cea de-a doua inferioară și a doua superioară.
Aruncăm câte două gume

9

Scoatem gumele de pe rândul de jos

Apoi, două gume le aruncăm pe a treia de sus și pe a treia de jos.

Aruncăm guma orizontală. O ridicăm cu un cârlig, o ducem peste cele trei coloane și-i dăm drumul.

Îndepărtăm stratul de jos al gumei din fiecare coloană inferioară.

Pe stâlpii de mijloc din stratul inferior – câte patru gume. Cele două gume pe care tocmai le-am pus peste aceste coloane, ar trebui să rămână. Tot ceea ce se află sub ele, aruncăm.

Scoatem gumele de pe rândul de jos

10

Scoatem de pe partea de sus

Întoarcem mașina și aruncăm toată guma stratului inferior din coloanele rămase. Nu uităm, că în mijloc sunt patru. Lăsăm două de sus, restul le scoatem. Întoarceți mașina înapoi.
Scoatem de pe partea de sus

11

Punem guma din nou

Aceea, ce s-a primit, ușor cu degetele coborâți în jos pe mașină.

Îmbrăcăm o gumă pe trei coloane din rândul de jos. Nu dăm drumul la gumă, rotim în formă de opt și aruncăm pe a doua și a treia coloană, coborâm guma mai în jos. Aruncăm câte două gume vertical pe toate coloanele.
Punem guma din nou

12

Acum - aruncăm

După aceea, apucăm o parte a unei gume duble orizontale, o întindem și o aruncăm de pe trei coloane. Prindem a doua parte rămasă și aruncăm de pe două coloane. După aceea, aruncăm toate gumele stratului de jos de pe trei coloane inferioare.
Acum - aruncăm

13

Adăugăm o gumă orizontală

Apoi – de pe trei de sus.

Luăm o gumă, o aruncăm pe trei coloane din rândul de jos. Întindem guma, fără a o elibera, întoarcem în figură de opt și a doua parte o îmbăcăm înapoi pe trei coloane. Guma ar trebui să se primească răsucită în jumătate. Îi dăm drumul mai în jos.
Adăugăm o gumă orizontală

Aruncăm câte o gumă pe coloana laterală. Două gume le aruncăm vertical pe a doua coloană.
Adăugăm o gumă orizontală

14

Eliberăm coloanele din margine

Luăm guma răsucită în două rotații și o aruncăm. După aceasta, aruncăm toate gumele din rândul de jos. Pe a doua coloană trebuie să fie aruncate câte două gume. Pe cele din margină – câte una. Trebuie să aruncăm gumele de pe coloanele din margină în centru pe a doua.
Eliberăm coloanele din margine

Luăm guma și o aruncăm pe coloana centrală a aceluiași rând. La fel, facem și cu guma coloanei din dreapta și cu gumele din margine de sus laterale – le aruncăm pe rând pe coloana centrală a rândului de sus. În centru, țineți guma cu degetul, ca să nu cadă.
Eliberăm coloanele din margine

15

Etapa finală

Toate gumele ar trebui să fie aruncate pe a doua coloană.

Luăm o gumă și o aruncăm deasupra pe coloanele centrale. Apoi aruncăm toate gumele care se află sub ea. Numai patru gume, aruncăm câte două.
Etapa finală

Aruncăm toată gumele, care se află sub cele de sus. Întoarcem mașina, lăsăm guma de sus și aruncăm restul.Etapa finală

16

Inima este gata

A rămas să facem numai un nod. Luăm cu cârligul o gumă, apucăm cu cârligul de jos în sus și luăm a doua. Îndreptați bine toate gumele în inimioară. După aceea, scoatem prima buclă prin a doua. Nodul îl strângem foarte puternic, altfel se va desface și figura se va despleti. Bucla o fixăm înăuntru. Împingem cârligul înăuntru, prindem bucla și o tragem în interior. Este mai bine să transportăm cârligul prin gumele orizontale înăuntru.
Inima este gata
Dăm o formă inimei și o îndreptăm.

Video la material

Dacă ați observat o greșeală, vă rog, selectați acest fragment de text și apăsați Ctrl+Enter.

Va plăcut instrucția?

0 Da Nu 0

Add comment

E-mail is already registered on the site. Please use the Login form or enter another.

You entered an incorrect username or password

Sorry, you must be logged in to post a comment.