7 mituri despre cosmetică, despre care cred femeile

Frumusețea este o regină, care nu domnește mult timp. De aceea, femeile sunt dispuse să cheltuiască o mulțime de bani pentru a-și extinde atractivitatea. Acesta este modul de care producătorii de cosmetică se folosesc de femei. Obținând borcanul răvnit cu miraculoasa „poțiune”, doamnele continuă să creadă în miracole: dar poate anume această va ajuta?

De cele mai multe ori, miracolul nu se întâmplă, deoarece, cumpărând din magazine cea mai scumpă cremă sau cea mai faimoasă mască, care sunt publicate oriunde, femeile cumpără un mit. „Aveți nevoie de o cremă hrănitoare”, – aud la televizor, și ele chiar aleargă după tub.

1

Clasificarea cosmeticii

 • Piața de masă

  Este vândut peste tot: poate fi găsit în magazine obișnuite, supermarket-uri și în magazine provenciale. Caracteristica principală este prețul scăzut și conținutul minim de ingrediente utile.

 • Clasa de lux

  Cosmetica de modă ridicată este produsă de instituțiile cosmetice eminente și de elită. Pentru a nu pierde statutul de „elită”, emise de casa de modă înaltă, produsele trebuie să fie costisitoare. Adesea cosmeticele vizează rezolvarea problemelor estetice: culoarea pielii, sensibilitatea pielii mâinilor, ridurilor. Ideal pentru a face un cadou.

 • Farmacie

  Pe rafturile din farmacie puteți găsi orice produse cosmetice care au trecut certificarea. Astăzi, în farmacii, puteți găsi cosmetice, pe care le-ați văzut în supermarket-uri sau în metrou. Însă, nu o confundați cu un remediu care ajută la combaterea problemei din interior.

 • Profesională

  Producătorii de produse cosmetice profesionale, care sunt de clasă înaltă, decât cea de lux, în principiu se bazează pe utilizarea sa în saloane. Compoziția cosmeticelor este aproape de cele parafarmaceutice, dar trebuie utilizată în mai multe etape, despre care știe doar masterul. Acasă, cu astfel de mijloace, fără anumite cunoștințe, este dificil de utilizat.

2

Problmele care rezolvă/nu rezolvă produsele cosmetice

Produse cosmetice anti-îmbătrânire

Multe femei cred că diferite creme și scrubii le vor ajuta să scape de riduri. Acest lucru nu se va întâmpla. Un efect tangibil îl are masajele profesionale în saloanele de înfrumusețare, peeling-ul, proceduri laser și injecții de întinerire, care, potrivit celebrităților, pot lipsi expresiile faciale naturale timp de câteva luni.

Produse anticelulitice

Creme de celulită în natură nu există – este un mit. Cel mai bun mod de a scăpa de “coaja de portocală” este sportul. Se recomandă combinarea sportului cu un masaj, o dietă adecvată și, de asemenea, o învelire. Pentru a uita de celulită, nu uitați sa renunțați la obiceiurile proaste.

Numai cosmetice naturale

Producătorii vorbesc numai despre caracterul natural al produselor, care nu conțin substanțe chimice nocive. Nu toate cosmeticele naturale, despre proprietățile utile care se vorbite, sunt eficiente.

Avantajul utilizării cosmeticei naturale de diferite mărci este acela că toate componentele lor sunt ușor de le eliminat din corp.

Apoi, în continuare prezentăm cele mai comune mituri despre produsele cosmetice.

3

Mitul 1. Cosmetica rezolvă toate problemele cu pielea

Pielea – este la fel un organ, ca și celelalte. Face parte din sistemul general. De cele mai multe ori, anume ea reflectează starea internă a întregului corp uman.

90 % din persoanele cu probleme de piele și semne de acnee suferă de gastrită. Iar, restul 10 % nu au fost la specialiști.

Fața Dvs. poate spune, ce mâncați, ce beți, dacă practicați sportul, sau aveți obiceiuri proaste. Pentru a scăpa de problemele de piele, trebuie să normalizați modul de viață. Cosmetica în astfel de cazuri, doar corecteză problema:

Adesea, produsele cosmetice estetice contribuie la rezolvarea unei probleme locale, precum și la îmbunătățirea stării pielii cu 20%.

4

Mitul 2. Trebuie să utilizați poduse doar dintr-o singură linie

Cumpărând o mască de față, pe pachet este indicat, că înainte de utilizare este necesar să ștergem pielea cu un gel special, apoi se curățim cu un scrub din aceeași linie, și apoi facem multe alte proceduri folosind alte produse. Mulți se înșeală, gândindu-se că produsele dintr-o singură linie de același brand se completează și își consolidează acțiunea reciprocă datorită compoziției componentului. Este doar o mișcare de marketing.

5

Mitul 3. Cosmetica nu vă afectează sănătatea

După aplicarea cremei, o parte se evaporă, dar restul rămâne în spațiul intercelular. Fluxul sangvin absoarbe aproximativ 60% din substanța aplicată pe piele, și tot ce se află în sânge, afectează starea corpului nostru.

Nu exagerați cu crema de mâină
6

Mitul 4. Mifloacele scumpe sunt calitative

Fiecare cosmetolog profesionist va spune, că chiar și cel mai ieftin produs poate fi la fel de bun ca primul, nu există aproape nici o diferență între ele.

Cel mai important lucru în alegere este să se acorde atenție tipului de materie, din care se face produsul.

Mitul 4. Mifloacele scumpe sunt calitative

De economisit tot nu este bine. Produsele cosmetice ieftine, nu sunt așa de efective, ca cele mai scumpe. Totul din cauza prezenței componentelor individuale în compoziție.

7

Mitul 5. Frica de uleiurile minerale

Femeile deseori adresează întrebări despre uleiuri minerale, care se conțin în cosmetică. Mulți cred, că el nu permite pielii să „respire”. Aceasta nu este chiar o formulare corectă.

. Uleiurile minerale – sunt parafină, petrolatum și alte substanțe, care sunt folosite în primul rând pentru a hidrata pielea, creând un strat subțire pe suprafață.

Datorită acestei proprietăți, uleiurile minerale sunt folosite pentru recuperarea pielii deteriorate: peeling profund, resurfacarea cu laser și altele.

8

Mitul 6. Cuvântul teribil "propilen glicol"

Cosmetologii spun că propilen glicolul (propilen glicol) nu cauzează nici un pericol din cauza proprietății biodegradării, astfel încât el nu se acumuleză în organism.

Cel mai adesea este folosit ca un conducător de miros, deci nu trebuie să vă fie teamă de această substanță. Cel mai important lucru este să stabiliți dacă sunteți alergic la aceasta.

Concluzie

Concluzie

Astăzi, fiecare femeie cunoaște giganții industriei cosmetice. Acestea sunt „Loreal”, „Bourgeois”, „Chanel”, „Mary Kay”. Printre concurenții acestor producători ar trebui să se acorde o atenție deosebită produselor din Belarus. Ele sunt celebre pentru economia lor și disponibilitatea substanțelor nutriente folositore. Alegerea este numai după dvs.

Dacă ați observat o greșeală, vă rog, selectați acest fragment de text și apăsați Ctrl+Enter.

Va plăcut instrucția?

1 Da Nu 0

Add comment

E-mail is already registered on the site. Please use the Login form or enter another.

You entered an incorrect username or password

Sorry, you must be logged in to post a comment.